De laatste mooie momenten op deze site. Komt het weer terug? Ik denk het niet. Maar dat betekent niet dat ik geen mooie momenten meer met je wil delen. Ik denk dat die gewoon voorbij blijven komen, maar dan niet op een vast moment.

Dus daar gaan we dan, voor de laatste keer. Wat waren de mooie momenten van de afgelopen week?
Mijn uitstapje met Mees naar Den Bosch was zeker geslaagd. En hoewel ik geen foto’s van de kinderen plaats, wil ik voor deze een uitzondering maken. Ik vind het namelijk wel een gezellige foto, die niet mag ontbreken in dit overzicht. Heb je trouwens al meegedaan aan de winactie?

De katten deden het weer eens rustig aan deze week, maar dat doen ze eigenlijk altijd. Wat hebben die beesten toch een lekker leventje. Alhoewel voor ons de week ook wel rustig verliep, wel druk bezig geweest met de nieuwe blog, maar dat ervaar ik ook als lekker rustig. Gisteravond was dan de uitzondering, de avond van het Intents vrijwilligersfeest. Zo’n feestje waarbij je een dag later jezelf voorneemt om geheelonthouder te worden.

Eerder vandaag, klaar om te vertrekken met de #figaro #Hipstamatic #Jane

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op

Graskat #hipstamatic #hipstacat #instacats #catstagram

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op

#hipstacat #hipstacats #cat #cats

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op

Gezellig hoor! #Hipstamatic

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op

Dit was ‘m dan, de laatste. Ik hoop je binnenkort terug te zien op Wolken en Zonnestralen. Inmiddels ook voorzien van Facebookpagina. 🙂

Pin It on Pinterest