Als ik een idee in mijn hoofd heb, dan wil ik dat graag zo snel mogelijk uitvoeren. Als mijn rugzak versleten is, dan wil ik graag een nieuwe. Dus ging ik aan de slag en maakte een nieuwe rugzak. Zo ontstond : Wolken en zonnestralen.
De naam schoot me zo ineens te binnen en past goed bij me. In de letterlijke en figuurlijke zin. Ik vind het heerlijk om naar de wolken te kijken, maar heb soms last van figuurlijke donkere wolken die voorbij drijven. Dan moet ik op zoek naar die zonnestralen, die toch overal doorheen willen prikken.

Dus hup, registreren en een wordpress er op (Dank je wel Joris 🙂 ). Maar ik geef mezelf nog even de tijd om verder te ontwikkelen. Minder dan een week, maar dat moet toch lukken. En wat heerlijk, een helemaal lege blog. Nu nog eens goed op een rijtje zetten waar ik deze mee ga vullen. Veel zal overeen komen met hier, sommige dingen komen niet meer terug en andere dingen zijn nieuw. Fijn om over na te denken en in te gaan vullen.

Ik hoop je regelmatig te begroeten op mijn nieuwe blog. Of op de Facebook-pagina, die ik inmiddels al heb aangemaakt.
Deze week wordt afscheid nemen van deze blog, wat ook wel weer heel raar zal zijn. Maar soms is het gewoon tijd voor iets nieuws.

Pin It on Pinterest