Sinds kort is er een Søstrene Grene winkel in Den Bosch, op een mooie afstand dus. Een paar weken geleden was ik er al met Sterre en kocht ik een aantal gebaksbordjes. Nou ja, niet alleen dat… Maar daar hadden ze ook een mooi taart-plateau bij, die ik dus niet kocht. Dat werd een mooi excuus om nog even terug te gaan. En omdat de meiden op schoolreis waren en pas later thuis zouden zijn, reed ik gistermiddag met Mees naar Den Bosch.

Processed with VSCO with t1 preset

Het lastige alleen is dat je bij een bezoekje aan Søstrene Grene niet met maar één ding naar huis kunt komen. Er zijn teveel leuke dingen. Dus kocht ik nog wat meer. Wat leuke schilderijen voor in de gang, en een snijplank, die was echt aan vervanging toe. Oh, en nog wat leuke kaartjes voor de winactie. Want ja, het is wel weer eens tijd voor een winactie! Doe je mee?

Wat kun je winnen? Dat zie je hieronder, een snelle omschrijving: leuke kaartjes, een notitieboekje, kadodoosjes en een rolletje lint.

winactie

Hoe doe je mee? Heel erg gemakkelijk, door te reageren op dit bericht. En wil je extra kans maken? Like dan mijn Facebookpagina, volg me op Bloglovin’ of op Instagram. Volgende week dinsdag maak ik de winnaar bekend!

Pin It on Pinterest