Joris plaag ik wel eens met zijn grijze haren, hij krijgt er steeds meer. Eigenlijk vind ik het wel mooi staan, op de één of andere manier. Het zijn nog geen hele plukken, maar een accentje hier en daar.
Maar ja, ik kan niet achter blijven blijkbaar. Spotte ik er een tijd geleden eentje, een grijze haar, inmiddels kom ik er al wat meer tegen. Nog wel verdekt opgesteld, maar ze vermeerderen wel. Ik zie trouwens op de foto dat het daar al grijs lijkt, maar volgens mij komt dat door het licht. Straks toch nog even checken in de spiegel. 😉

Voor nu vind ik dat nog wel prima. Maar wat als die grijze haren meer naar de voorgrond gaan treden, duidelijk zichtbaar worden? Je moet even weten dat ik een behoorlijk basic type ben. Draag niet altijd make-up en als ik dat draag dan is het niet veel. Mijn haren verf ik niet, ik ben eigenlijk wel tevreden met de kleur die ik heb. Die verandert mee met de seizoenen. In de zomer zijn ze wat lichter, in de winter wat donkerder en daar tussendoor heeft mijn haar soms een wat rode gloed. Ik heb er wel ooit een kleurspoeling in gedaan, maar die was er na een paar keer wassen weer uit. En vaak was die dan net een tint donkerder dan mijn eigen kleur. Nee, je zult mij niet zo snel op wilde uitspattingen betrappen. 🙂

Dus, gaat dit basic type haar haren verven als die grijze haren verder door gaan zetten? Ik weet het eigenlijk nog niet. Want als je gaat verven, dan krijg je te maken met uitgroei en zit je iedere keer weer bij de kapper. Maar ik ben ook vrij bleek en ik geloof niet dat die grijze haren dat beter gaan maken.
Gelukkig is het nu nog niet zover en kan ik zo nog wel door met die verstopte grijze haren.

Wat zou jij doen? Meteen naar de verf grijpen of het maar zo laten?

Pin It on Pinterest