Het is donderdag en als ik met de kinderen vanuit school naar huis fiets, zie ik de postbode lopen. Hij loopt weer naar zijn fiets, dus hij is al klaar met post bezorgen in onze straat. Mijn #echtepostiscool (oftewel #epic) pakketje is nog niet binnen, zou het vandaag dan zover zijn? Bij thuiskomst loop ik meteen even door naar de brieven en ja hoor, post met daarop de vermelding dat ik het pas op 4 juni mag openen. Alleen euh… het is een gewoon envelopje. Niets geen pakketje, niet zo één als ik een paar dagen geleden verstuurde. Dat is even slikken. Of dit gaat heel erg tegen vallen of het is een hele grote verrassing. Dat weet ik dus pas zaterdag, want dan is het 4 juni. Nog even wachten dus.

En dan komt er vrijdag een pakketje binnen, deze mag ik ook pas zaterdag open maken. Hoe kan dat? Een envelop en een pakketje? Nu ben ik helemaal nieuwsgierig en is het nog één nachtje slapen tot ik uit mag gaan pakken. Het voelt alsof ik jarig ben. 🙂

Het is eindelijk zover, het is zaterdag. Mees is extra vroeg wakker, dus ik ook. Daar gaan we dan….en oh wauw, ik mag bij Polette een bril uit gaan zoeken. Dat zat dus in de envelop. Dat is dus een hele grote, en hele leuke, verrassing!
Dan is het grote pakket met het mooie inpakpapier aan de beurt. Ik voel me meteen een beetje bezwaard, dat van mij heb ik in een brievenbuspakketje verzonden. De twijfel slaat ook meteen toe over mijn verzonden kadootjes. Ik vond ze zelf erg leuk, maar gaat de ontvanger dat ook vinden?

Op het kaartje van Fleur (van www.mamasliefste.nl) staat dat het een zomers pakket is en inderdaad, dat wordt helemaal duidelijk na het inpakken. Een erg leuk zomerpakket met een leuk panda-thema. Dat komt erg goed uit, want als we met de Figaro op pad gaan, willen we een keer gaan picknicken. Dit kan dan allemaal mee! Ook zitten er twee leuke boekjes bij, ik ben ontzettend verwend. Maar hoe krijg je dat voor elkaar voor € 7,50?

Untitled

Wat leuk om zo de zaterdag te beginnen. En niet alleen het ontvangen en uitpakken is leuk, ook de voorpret. Ik vond het namelijk een mooi excuus om met Sterre te gaan shoppen. Ok, we kochten toen niet alleen de kadootjes voor #echtepostiscool, maar toch.

Dank je wel Northflix en Monsieur Mango voor al het organiseren en regelen! Komt er weer een volgende keer? Want ik doe weer graag mee!

 

 

Pin It on Pinterest