Op de eerste dag van juni kijk ik nog even terug naar de maand mei. En je vraagt je misschien af wie of wat het is hier boven dit bericht. Dit is Stampertje, ons franse hangoor konijn. Sinds begin deze maand woont zij bij ons. Ik moet binnenkort weer eens wat meer foto’s van haar gaan maken, want ze is al flink gegroeid. Ik heb in de eerste week foto’s gemaakt, maar ze vond het maar niets die camera. Nou ja, dat is niet helemaal zo. Want ze was wel nieuwsgierig genoeg om aan de lens te willen snuffelen. Eens zien of dat een volgende keer beter gaat.

Maar goed, de afgelopen maand. Welke berichten werden het meest gelezen?

De nieuwe liefde wordt vandaag trouwens opgehaald (meer foto’s volgen) en zojuist zijn de boodschappen van AH weer bezorgd. Dat online boodschappen doen bevalt dus prima.

En wat staat er voor komende maand op het programma? In ieders geval dus foto’s van onze franse hangoor. Maar ook een bericht over #echtepostiscool. Mijn pakketje is nog niet binnen, ik wacht vol spanning af. Zaterdag is de grote uitpakdag, dus volgt daarna snel meer hierover. Mocht het zaterdag pas binnen komen, dan kan ik het die dag niet uitpakken, want ben ik de hele dag druk aan het werk bij Intents Festival. Ook daar hoor je vast nog wel wat meer over.
Verder staat er nog een leuke tag te wachten om ingevuld te worden, is het weer bijna tijd voor de Avond4daagse en gaan we nog naar het theater. En dat is het begin van de maand juni. Het is nogal een volle maand, wat hopelijk genoeg input geeft om over te bloggen.

Wil jij nog wat meer weten over een bepaald onderwerp, weet je nog een leuke tag of tips in het algemeen? Die zijn altijd welkom!
En mocht je nog wat tijd hebben, neem eens een kijkje bij Kiek-online.nl of meld je aan voor de thee swap. 🙂

Pin It on Pinterest