Op dit moment ben ik druk bezig met mijn pakketje voor #epic (echte post is cool). En echte post vind ik ook heel erg cool, dus waarom niet wat meer echte post gaan versturen? Het idee van een swap vind ik erg leuk, maar het is natuurlijk niet de bedoeling om iedereen op kosten te gaan jagen. Zo af en toe is leuk, maar ieder week wordt een kostbare aangelegenheid. 🙂 Daarom een soort mini swap, die niet vast hangt aan een bepaalde datum maar gewoon steeds door kan gaan.

Een tijdje geleden zag ik een foto van een #epic pakketje met daarin theezakjes. Leuk idee, dus besloot ik om er in mijn pakketje ook een paar te doen. Maar die theezakjes zijn natuurlijk heel gemakkelijk te verzenden. En ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaken. Daaruit ontstond het idee om een thee swap te starten.

Wat heb je daarvoor nodig? Een theezakje, een kaartje of briefje, een envelop en een postzegel. Je stuurt jouw favoriete (of eentje die je zeker wil laten proeven) theesmaakje naar iemand op en jij ontvangt een ander theezakje terug.

Hoe doe je mee? Heel simpel, vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een mail met daarin het adres van degene aan wie jij een theezakje mag sturen. Deel je zendingen, ervaringen etc op de Facebook-pagina. Deze mag je natuurlijk ook even liken. 🙂

Meld je aan!

7 + 10 =

Pin It on Pinterest