Een fotoclub, het lijkt me leuk om daar aan deel te nemen. Alleen heb ik geen zin om iedere keer verplicht bij elkaar te zitten en voor mijn gevoel ligt de gemiddelde leeftijd bij fotoclubs best wel hoog. Tja, en als je dan niet kunt vinden wat je eigenlijk zoekt, dan moet je zelf iets gaan verzinnen. En zo is Kiek-online.nl ontstaan. Een fotoclub maar dan online. Want online kun je ook prima foto’s bespreken en contact houden met andere fotografen.
Kiek0nline

Natuurlijk wil je met z’n allen wel eens bij elkaar komen, maar is het dan niet veel leuker om samen, bijvoorbeeld, een foto-wandeling te maken of een workshop te volgen? Fotograferen doe je vaak alleen, maar zo wordt het toch nog wat socialer. Als er tenminste meer mensen zijn die dit een leuk idee vinden.

Vind jij het een leuk idee? Meld je dan aan via Kiek-online.nl, dat kan via dit contactformulier. Of misschien weet je iemand, die graag fotografeert en mee wil doen. Je kunt je ook aanmelden bij de Kiek-online facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Hopelijk komen er voldoende aanmeldingen en kunnen we van start met een leuke groep mensen. Ik heb er in ieders geval al heel veel zin in!

Pin It on Pinterest