Het mooie moment van de afgelopen week hoort stiekem bij de vorige week. Maar ik neem ‘m toch nog even mee, namelijk het winnen van de grand prix door Max Verstappen. Wat een spannende race en ik moet bekennen dat ik een traantje wegpinkte toen hij de winst binnen haalde. En ik was niet de enige, heb ik inmiddels begrepen.

Verder was het een rustig weekje. Nou ja, aan het begin van de week. Dinsdag hadden de meiden sportdag en aten ze daar tussen de middag een boterham. Vanaf woensdag werd het één grote op en neer fiets-partij, voor mijn gevoel tenminste. Gelukkig kon ik toch nog genieten van de klaprozen om me heen. En vandaag volop genoten van de tuin, waar alles heerlijk groeit en ik me nu al verheug op de appeltjes, aardbeien en bessen die al steeds meer tevoorschijn komen.

 

En hoe was jouw week, waren er genoeg mooie momenten?

Pin It on Pinterest