Van Horloge.nl kreeg ik een vraag om samen te werken en hierbij werd me een lijstje met horloge-merken voorgelegd. Van al die merken sprong het merk Swatch er meteen uit. Mijn favoriete horlogemerk van lang geleden. Het horlogemerk waarvan ik in gedachte altijd even de leukste uitzoek als ik ze in een etalage zie liggen. En het merk waarvan ik dacht dat ik er nog wel een paar van had liggen. Nou ja, dat liggen klopte niet helemaal. Ik had ze namelijk ooit op een kast gehangen in mijn kamer gehangen. Dus haalde mijn moeder ze van de kast af en nam ze mee naar hier. Wat leuk om die oude horloges zo bij elkaar te zien.

swatch-04909Dus ik mailde Horloge.nl terug dat Swatch zeker wel mijn interesse heeft en zo komt het dat ik een horloge uit mocht zoeken. Dat viel niet mee. Kijk alleen al bij alle dameshorloges, er zijn er gewoon teveel. Gelukkig kon ik me beperken tot één van de Swatch dameshorloges. Maar ook dat maakte de keuze niet gemakkelijk. De laatste keer dat ik een Swatch-horloge uitzocht was dat waarschijnlijk bij de juwelier hier in het dorp. Dan was de keuze al lastig, maar natuurlijk wel een stuk beperkter dan alle horloges die je in een webwinkel voorbij ziet komen.

Uiteindelijk ging ik voor vrolijke kleurtjes. En omdat ik soms wat moeite heb om alles positief te zien, koos ik er eentje met de tekst ‘Be Happy’. Dat leek me lekker toepasselijk. De volgende dag werd het horloge door de postbode afgeleverd en had ik na al die jaren weer een Swatch. Het is een vrij groot horloge, dat is even wennen. Maar de kleurtjes maken dat meteen goed. Ik weet ook meteen weer een eigenschap van de horloges. Ze tikken namelijk en best wel hard ook. Viel me dat de eerste avond heel erg op, nu hoor ik het niet eens meer. Het is een fijn horloge, het draagt fijn en door het grote formaat is ie lekker duidelijk.

Ben je op zoek naar een horloge, neem dan eens een kijkje op Horloge.nl. Er is keuze genoeg. Sportieve horloges, hele nette horloges, goedkope horloges of horloges die wat duurder zijn, zoals bijvoorbeeld de Michael Kors dameshorloges. Ik houd het bij mijn kleurrijke Swatch. 🙂

Dit bericht kwam tot stand met medewerking van Horloge.nl. Ook interesse in een samenwerking? Kijk dan op deze pagina.

Pin It on Pinterest