Jaren was de vouwwagen ons onderkomen tijdens de vakantie. Heerlijk ruim en redelijk comfortabel. Maar het afgelopen jaar verkochten we de vouwwagen. Mijn schoonouders hebben namelijk een caravan, die ze niet zo vaak meer gebruiken. En wie weer is het iets voor ons om over te nemen. Maar voordat we met de caravan naar Frankrijk rijden, is het wel zo handig om eerst maar eens proef te draaien, een beetje in de buurt. Dus de dag na Koningsdag vertrokken we met de caravan achter de auto naar Schijndel. Op naar camping ’t Skonste Plekske in Schijndel.

Bij aankomst was het nog lekker rustig op de camping. Heel vreemd was dat niet, het was koud en nat. Geen ideaal kampeerweer, maar wel mooi weer om de caravan te testen. Genoeg momenten om binnen te zitten namelijk.
Handig ook dat de camping vlak bij de grote kampeerwinkel De Wit ligt, mochten we nog iets nodig hebben.

Schijndel-04804

Het weer werd beter, de camping werd drukker en de caravan beviel uitstekend. Heerlijk om in een gewoon bed te slapen, stukken beter dan die houten plank in de vouwwagen, waarbij ik regelmatig bang was er af te vallen.. Bijzonder ook om stromend water te hebben. En nog luxer, een eigen wc. Met de koude avonden was de kachel ook erg fijn.

Schijndel-04770

Het proefdraaien is uitstekend bevallen, de caravan mag mee naar Frankrijk. Ik verheug me er nu al op en hopelijk hebben we dan de kachel niet nodig!

Pin It on Pinterest