Aanbiedingen, ik ben er erg gevoelig voor. Ik zal dan echt sneller iets kopen, terwijl ik het niet direct nodig heb. Want het kan altijd handig zijn of ik kan een voorraad aanvullen. Wat we ’s avonds eten wordt meestal gebaseerd op de bonus-aanbiedingen, daarom heb ik de app Koken met aanbiedingen ook maar weer eens geïnstalleerd en in mijn mapje ‘Boodschappen’ geplaatst. Daar vindt hij/zij ook gezelschap van de Etos-app, die ik een tijdje geleden installeerde. Dat die leuke extraatjes oplevert, ontdekte ik afgelopen weekend.

In de app zag ik namelijk dat ik twee aanbiedingen had. Nou ja, eigenlijk drie. De korting van 2,50 euro bij installeren van de app en activeren van de Etos-kaart had ik nog niet gebuikt. Maar inmiddels had ik al een Rexona-deo bij elkaar gelopen (je moet dan wel even de stappenteller activieren) en kreeg ik een Dove-douchegel. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar toch een leuk kadootje. Ik ben alleen wel van het ‘eerst zien, dan geloven’ principe. Dus ging ik zaterdag naar Etos voor een pak luiers en nam ook een fles Dove en de Rexona deodorant mee naar de kassa. ‘Volgens de app krijg ik deze gratis’, zei ik tegen het meisje achter de kassa. Ik overhandigde het pasje, zij scande de artikelen en inderdaad. Ook de 2,50 euro ging er af. Dat is lekker inkopen zo.

Je begrijpt wel dat ik, met mijn gevoeligheid voor aanbiedingen, erg enthousiast ben over deze app. Want zomaar dingen krijgen, of bij elkaar lopen, dat is toch erg leuk?

Pin It on Pinterest