Afgelopen week zijn we heerlijk verwend met het mooie weer. En inmiddels schijnt het zonnetje hier weer, maar net kwam er weer even een hagelbuitje over. Dan is het extra fijn om nog even terug te kijken naar wat fijne, en zonnige, momenten van de afgelopen week.
Het is nog steeds volop genieten van de lente, de bomen worden steeds groener en in het park komen steeds meer bloemetjes tevoorschijn.

Met het mooie weer ga ik regelmatig om half 4 de meiden wandelend van school halen. Mees racet dan op de loopfiets mee. Dus als je af en toe iemand heel hard ‘stop’ hoort roepen, dan ben ik dat. Waarschijnlijk op het moment dat Mees bijna bij een oversteekpunt komt. En als het goed is zet hij dan meteen zijn voetjes op de grond en staat hij stil. 🙂

Heb jij de afgelopen week ook kunnen genieten van het mooie weer? Wat waren jouw mooie momenten?

En nog even een leestip voor deze wisselvallige zondag. Op de blog van Bregje vindt je een aantal muziekvragen van Bregje met mijn antwoorden. Met daarbij ook verschillende linkjes naar clips. Prima vermaak voor een zondag als deze. 🙂

Pin It on Pinterest