Op de weg van Haaren naar Boxtel kom je langs boerderijwinkel ‘De Gevulde Knapzak‘. We lopen er niet wekelijks de deur plat, maar komen er wel regelmatig om lekkere kaas te kopen. Maar dat is niet het enige lekkere dat ze verkopen, ze hebben er ook zuivel, vleeswaren, sappen en nog veel meer. Het is trouwens ook een leuk adres om een pakket samen te stellen om kado te geven.

Vorige week was Joris er om kaas te kopen, een fijn stuk fenegriek-kaas en kwam er achter dat vrijdag de koeien naar buiten mochten. Dat is een ontzettend mooi moment, als de koeien de wei weer in mogen. We gingen al eens eerder naar ‘dansende koeien‘ kijken en dat zorgt echt voor een feel good moment. Dus samen met Benthe en Mees, Sterre zat nog op school, fietsten we richten Boxtel.

En na even wachten was het zover, de koeien mochten de wei. Eerst wat aarzelend, maar daarna volgden er snel meer. Natuurlijk nam ik de camera mee, want zo’n leuk moment wil ik toch wel vast leggen. Het zijn ook mooie grote beesten, best wel indrukwekkend als ze dicht bij je komen staan en je allemaal aan gaan staren. 🙂

koeien-04580

koeien-04583

koeien-04590

koeien-04608

Liever bewegende beelden? Hier vind je nog een filmpje van de dansende koeien.

Pin It on Pinterest