Ja hoor, hartstikke commercieel, dat Moederdag-gebeuren. En goed voor de winkeliers. Maar is het stiekem niet ook gewoon erg leuk om een kadootje te krijgen? Gewoon, omdat je moeder bent?
Afgelopen week werden er al stiekem wat knutselwerken van school mee naar huis genomen. Deze zijn inmiddels verstopt en ik heb echt geen idee waar. En naast die prachtige knutselwerken is het toch ook wel erg leuk om een niet zelfgemaakt kadootje te krijgen. Om die winkeliers dan toch maar wat extra steun te geven. 😉
Dus maakte ik een verlanglijstje. Ik vind het sowieso leuk om verlanglijstjes te maken, maar mocht manlief nog wat inspiratie nodig hebben, hier is mijn lijstje.

Moederdag

  • Pluche, een autobiografie door Femke Halsema. Een politica die ik altijd erg interessant heb gevonden, ik ben erg benieuwd naar haar ervaringen en verhalen.
  • Op de blog van Marike zag ik een erg mooie sjaal van Pom Amsterdam. Ik ging eens kijken op de site en kwam deze mooie blauw met groene sjaal tegen. Wel prijzig, maar wel heel erg mooi!
  • Daar is ie weer, volgens mij op elk verlanglijstje vertegenwoordigd, een platenspeler. De Crosley vind ik nog steeds erg mooi, maar laatst kwam ik de Soundmaster PL186H tegen en die vind ik toch ook erg mooi. Heerlijk retro, voor een mooie prijs.
  • In Dublin kocht ik een Cath Kidston portemonnee en stiekem ben ik verliefd op dit merk. Ik vind het heerlijk tuttig met de bloemen en de zoete kleuren. Stiekem houd ik daar wel van. Ok, dat is nu dus niet zo stiekem meer. Dus ik kom er openlijk voor uit dat ik deze tas echt ontzettend leuk vind.
  • Als fan van Rituals mag deze niet ontbreken in mijn verlanglijstje. Ik moet bekennen dat ik er alleen maar koop als ik een kadobon heb gekregen, maar dan zijn het dus ook echt altijd kadootjes voor mezelf. In deze tijd is kersenbloesem erg toepasselijk en is het ook nog eens een fijne geur, dus lijkt deze bodymist me erg fijn.
  • Mocht het allemaal niet lukken met die kado’s, dan is een kaartje, zoals deze, ook altijd meer dan welkom. Ik verstuur altijd graag zelf een kaartje, maar vind het zeker leuk om er zelf eentje te ontvangen. Helaas komt de post niet op zondag. Zou trouwens een mooie actie zijn van PostNL om op Moederdag post te bezorgen. Maar ik denk dat deze bij het ontbijtje op bed ook erg goed zal staan. Een bloemetje hoeft dan niet, want die kan ik lekker zelf zaaien. Dat is zeker zo leuk.

Natuurlijk is het wel zo dat ieder kado van mijn verlanglijstje compleet zal verbleken bij de zelfgemaakte kadootjes waar op school zo druk aan is gewerkt. Ik ben al wel erg nieuwsgierig, nog even geduld!

Dit bericht kwam tot stand met medewerking van Kaartwereld.nl

 

Pin It on Pinterest