Weer een week die voorbij is gevlogen, onvoorstelbaar soms hoe snel het gaat. Voor je weet zitten we al weer midden in de zomervakantie!
Maar zover is het nog niet, we genieten ondertussen nog even van de lente. De bloesembomen zijn inmiddels flink wat bloemetjes verloren en komt steeds meer groen tevoorschijn.

Deze week was trouwens een behoorlijk atletiekweek. Joris en Benthe waren druk met trainen en zelf bracht ik een avondje door in het clubhuis, omdat de clubkleding werd verdeeld. Terwijl er buiten werd getraind, genoot ik ondertussen van de mooie avondlucht. Ik geniet sowieso regelmatig van mooie wolken, een mooie opkomende zon of juist een mooie ondergaande zon. Het is echt de moeite waard om regelmatig naar boven te kijken, het kan je soms heerlijk verrassen!

 

Hoe was jouw week? Hopelijk zat ie ook vol mooie momenten!

Pin It on Pinterest