Met het opnieuw indelen van mijn categorieën kwam ik tot de ontdekking dat ik de categorie “Count Your Blessings” niet had meegenomen. Misschien wordt het daarom tijd om deze wekelijkse rubriek eens op de schop te nemen. Nou ja, dat eigenlijk niet eens. Maar wel om anders te noemen. Voortaan is de zondag ervoor om even terug te kijken naar de mooie momenten van afgelopen week. Waarom ik het zo noem? Omdat ik nog steeds stil wil staan bij al het moois om mij heen. Maar ook omdat ik de afgelopen week twee keer een bericht deelde met “Een mooi moment om…”. En ik gok dat ik deze uitdrukking wel vaker heb gebruikt, dus een mooi moment om er iets structureels van te maken. 😉

Hiervoor gebruik ik de foto’s van Instagram en kan ik de berichten kwijt onder de categorie “Fotografie”. Want wat waren er veel mooie dingen om vast te leggen nu de lente dan echt is begonnen. Heerlijke blauwe luchten, mooie bloesem en ontluikende blaadjes. De lente blijft toch echt een favoriet seizoen.

 

 

En wat waren jouw mooie momenten van de afgelopen week?

Pin It on Pinterest