Vandaag beginnen we al weer met een nieuwe maand, het is 1 april. Dat werd vanochtend met het opstaan meteen al duidelijk, want er werd al vroeg geroepen dat ik een spin op mijn rug had, al snel gevolgd door ‘1 april!’. En zo zijn we de ochtend doorgekomen. Ik heb nu al medelijden met de juffen op school, die dit de hele dag aan moeten horen.

Hier geen 1 april grappen, ik ga eens serieus kijken naar de cijfertjes van maart. Oh, dat klinkt wel erg boekhoudachtig op deze manier. Maar het is toch leuk om even te zien welke berichten veel zijn bezocht en waar bezoekers vandaan komen. Ook een mooi moment om een collega-blogger extra te benoemen.

Welke berichten werden afgelopen maand veel gelezen:

Veel bezoekers kwamen via Facebook, Twitter en andere sociale media. Maar er kwamen ook veel bezoekers via Huisvlijt, een blog die ik regelmatig bezoek en reageer. Leuk om te zien dat, naar aanleiding van een reactie, mensen dan hier even komen kijken. Dank je wel daarvoor!

En de zoektermen. Iedere maand komen er weer veel bezoekers via het zoekwoord ‘eczeem’ of daar aan gerelateerde zoektermen. Maar er was ook iemand die zocht op ochtendritme en bij mij terecht kwam. In 2009 plaatste ik dit koala filmpje. Maar was degene die zocht op koala filmpje ook naar dit filmpje op zoek. Of was hij of zij eigenlijk op zoek naar deze koala?

De foto boven aan dit bericht is trouwens één van de foto’s die werd aangeklikt om verder de bekijken op Flickr.

 

Pin It on Pinterest