Gisteren begon ik met een nieuwe ‘Over mij’ pagina, maar er is meer wat nog op de schop moet bij mijn blog. Het is tijd voor een reorganisatie. Alleen valt dat niet mee na al die jaren bloggen, het is een beetje een verzameling van heel veel geworden. Zo typ is nu bericht 2902. Dat is een flink aantal, ik denk dat bericht 3000 wel een reden is voor een feestje. Maar zover ben ik nog niet.

In de loop van de jaren is er ook een ware wildgroei aan categorieën ontstaan. Inmiddels zijn er veel te veel en moet ik dat echt aan gaan pakken. Dat vind ik alleen wel heel lastig. Want het moeten er niet te veel zijn, maar het moet me ook niet teveel beperken. Ik ken mezelf namelijk, dan maak ik er gewoon weer eentje bij, waardoor er weer een hele wildgroei ontstaat.

Dus ben ik uiteindelijk uitgekomen op 6 categorieen. Ik zou graag wat flitsende benamingen bedenken, maar helaas werkt mijn creatieve brein daar niet aan mee. Daarom heb ik nu de volgende 6 opties:

  • Boeken
  • Fotografie
  • Kinderen
  • Muziek
  • Televisie
  • Websites

Volgens mij heb ik dan alles wel benoemd wat op mijn blog aan bod komt. Alhoewel ik twijfel of er niet een categorie ‘groen’ bij zou moeten? Zoals ik al eerder schreef, ik vind het best lastig.

Wat vind jij? Het gewoon bij de eerstgenoemde 6 houden? Of kan daar ook nog wel wat in gewijzigd worden? Of misschien toch ‘Groen’ toevoegen?

De foto bovenaan dit bericht maakte ik trouwens in Dublin, in de bibliotheek van Trinity College.

Pin It on Pinterest