Al het moois van afgelopen week kwam vandaag samen in een fijne Twitterwandeling. Want dat was alweer een half jaar geleden. Ik heb genoten van het weer, het gezelschap, de wandeling en een wijntje op het terras. Het was weer erg geslaagd, over een half jaar weer. De tel zijn we inmiddels wel kwijt geraakt, toch blijft het voor herhaling vatbaar.

Gelukkig konden we afgelopen week ook al heerlijk genieten van het zonnetje. De kippen scharrelden lekker rond in de tuin, ik rommelde wat aan en vond ook even de tijd om in een stoel te gaan zitten met de zon op mijn gezicht. Wat is dat toch fijn!

Oh, en de moestuintjes. We zijn al druk aan het verzamelen en vandaag zagen we al het eerste stukje groen van de doperwt!Hoe was jouw week? Heb je ook kunnen genieten van het heerlijke zonnetje?

Pin It on Pinterest