We zijn zo in de ban van House of Cards dat ik dinsdagavond helemaal vergat dat Married at first sight weer zou komen. Vorige week keek ik de eerste aflevering uit nieuwsgierigheid en die nieuwsgierigheid werd verder aangewakkerd, want ik wilde eigenlijk wel weten hoe het verder zou verlopen.

Maar gelukkig zijn veel programma’s terug te kijken, dus gisteren tijdens het koken zette ik de iPad op het aanrecht, zodat ik de aflevering kon bekijken.

Het is ook maar een raar en vreemd idee om te gaan trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien. Op basis van een paar wetenschappers die vinden dat je goed bij elkaar past. Vooral het eerste stel doet twijfelen aan de deskundigheid van de wetenschappers. Hij was blij met haar, zij niet met hem.
Maar toen kwamen Bram en Patty. Ik weet niet wat er gebeurde toen Patty de trouwzaal binnen kwam lopen. Er leek meteen een klik, alsof ze al jaren een relatie hadden. Het zag er niet gekunsteld uit, het klopte gewoon. Ik vond het zo mooi, dat tijdens het ja-woord de tranen over mijn wangen liepen.

Zou het echt zo zijn dat het lukt om mensen bij elkaar te brengen op basis van wetenschap? Dat dit de perfecte match is? Ik ben nu wel zo benieuwd dat ik natuurlijk alle afleveringen wil zien. Ik vrees alleen dat dit moment niet meer te overtreffen is.

Kijk jij ook naar Married at first sight? Wat vind je ervan en hoe vond je het huwelijk tussen Bram en Patty?

Pin It on Pinterest