Deze week was het nog koud en nat, maar toch voel je dat de lente er aan komt. Of ik ben er gewoon heel erg aan toe, dat kan ook. Maar nog even een koude week en dan wordt het wat warmer. Heerlijk!

Maar dat is vooruitkijken en met Count Your Blessings kijk ik altijd even terug naar de afgelopen week. Een week met veel regen, maar op maandag ook nog wat zon.
Daarna werd het mooi puzzel-weer.
Op woensdag bezochten we Beeld en Geluid en kabbelde de week daarna lekker rustig door. Met gisteren een rustig-aan zaterdag en vandaag voor Sterre, Mees en mij een luie zondag. Voor Joris en Benthe niet, want Benthe heeft deze ochtend een indoor atletiek-wedstrijd. Die mag dus nog even sportief aan de bak.

Gisteren deed ik op de Facebook-pagina van mijn blog nog een oproepje voor leuke Instagrams-account, maar helaas nog geen reacties. Heb je favoriete accounts, ik ben erg benieuwd. En natuurlijk mag je ook jouw eigen account vermelden! En hee, spam je blog ook maar, altijd leuk om blogs te ontdekken!

Fijne zondag!

Pin It on Pinterest