Deze week gebeurde er iets waar ik erg van heb genoten. Mees (3 jaar) vindt het echt moeilijk om zelf te spelen. Het liefst hangt hij de hele dag om me heen, want hij weet niets wat hij kan doen. Tot mijn frustratie, want hij heeft genoeg speelgoed om mee te spelen. Maar nee, niets is blijkbaar leuk genoeg. Volgens mij vindt hij het saai zonder zijn zussen en misschien is hij al wel gewoon toe aan school.

Maar eindelijk, sinds lange tijd lijkt er deze week verbetering in te komen. Deze week waren er een paar momenten dat hij heerlijk zat te spelen, lekker in zijn eigen wereld met treingeluiden en al. Ik vond het zo fijn en het was meteen niet erg dat de treinrails nog bleef liggen en de duplo moest blijven staan. Ik was allang blij dat hij aan het spelen was.

Hopelijk heb ik niet te vroeg gejuicht en komen er de komende week nog meer van die momenten. Dat Mees lekker kan spelen, zijn eigen gang gaat, lekker aanrommelt en het naar zijn zin heeft.

IMG_0207

Pin It on Pinterest