De laatste tijd kijk ik niet zoveel naar Netflix, het komt er eigenlijk niet van. Terwijl er zoveel leuke series zijn. Of ze zijn onderweg. Hieronder laat ik een paar van mijn favoriete series zien. En een aantal waar ik erg naar uit kijk.

Orange is the New Black

Dit vind ik een heerlijke serie, die ik al braaf volg vanaf seizoen 1. Het wachten is steeds op een nieuw seizoen, inmiddels is dat wachten op seizoen 4. En dat vraagt nog een hoop geduld, want deze staat gepland op 17 juni 2016. Tot die tijd een nog erg korte trailer. Maar daar komen vast wel wat langere trailers bij voor dat het 17 juni is.

Drop Dead Diva

Een stuk luchtiger dan Orange is the New Black, maar zeker ook vermakelijk om naar te kijken. Drop Dead Diva kijk (nou ja, keek) ik vooral tijdens het koken. Het is zo’n serie waarbij het niet zo’n ramp is als je een stukje mist. Op Netflix vind je 6 seizoenen en ik geloof dat het daar ook bij gebleven is.

Love

De trailer van deze Netflix Original serie kwam ik toevallig tegen op Facebook. Een goede trailer, want het maakt me nieuwsgierig. Het is een romantische komedie en in de omschrijving zie ik ook ‘droge humor’ staan. Daar houd ik wel van, dus binnenkort ga ik hier toch echt aan beginnen.

House of Cards

Op 4 maart begint een nieuw seizoen House of Cards, het vierde seizoen al weer. Weer een Netflix Original en een geweldige serie. Het geeft een inkijkje in de Amerikaanse politiek. Hoofdrolspeler is Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey. Een acteur die ik door deze serie erg ben gaan waarderen.
Deze serie is echt een aanrader, Joris en ik zijn grote fans!

Beat Bugs

Als laatste is er ook nog een tekenfilm die ik heel graag wil gaan kijken en dat is Beat Bugs. Over 5 kevers in een achtertuin met muziek van The Beatles. Dat klinkt toch al erg goed! Ik verhoog me er nu al op om deze met het hele gezin te zien. Maar nog wel even geduld, want deze serie staat pas voor augustus op de planning.

Kijk jij tv via Netflix en wat zijn jouw favoriete series?

Pin It on Pinterest