Deze week was een fijne week. Dat het lichamelijk beter lijkt te gaan heeft daar zeker aan bij gedragen. Maar natuurlijk ook het heerlijke zonnetje zorgde voor een goed humeur. De zonnepanelen, die maandag werden aangesloten, konden meteen goed aan het werk. Joris en ik zijn inmiddels verslaafd aan de grafiekjes en overzichtjes. Dus ik kijk regelmatig hoe het gaat met ons energieverbruik. Het draagt goed bij aan het bewustwordingsproces, de droger is bijna niet aan geweest de afgelopen week.

Deze week feestte Benthe nog even lekker door. Woensdagochtend mocht ze trakteren in de klas en ’s middags hield ze haar kinderfeestje. Ze ging met haar vriendje en vriendinnetjes naar de bioscoop, naar Zootropolis en ging daarna frietjes eten. Joris nam ze allemaal mee op pad, ik bleef thuis met Mees. En Sterre, die deed die middag mee aan een beta-wedstrijd in Tilburg, met 3 klasgenootjes. Ze vielen niet in de prijzen, maar hadden een leuke en leerzame middag.

Verder kabbelde de week een beetje voort. Sterre ging eindelijk goed aan de slag met haar spreekbeurt, Benthe was druk met haar nieuwe Playmobil en Mees verraste zijn vriendinnetje op de peuterspeelzaal met een (speciaal door Benthe gemaakt) armbandje.

Oh, en ik maakte nog wat selfies voor de #52wekenanderskijken cursus. Dat onderwerp heb ik, voor mijn gevoel, nog niet goed afgerond, dus daar moet ik nog wel mee aan de slag. Maar het begin is gemaakt.

IMG_0118

Pin It on Pinterest