Sinds zaterdag ben ik weer de gelukkige bezitter van een iPhone. Mijn Nexus 5 was flink gestuiterd en die iPhone bleef maar door mijn achterhoofd zeuren. Joris zei: ‘Bestel ‘m dan maar.’ Zo geschiedde. En dat geschiedde heel snel… 😉
Met de komst van de Iphone besefte ik me ineens ook dat ik dus weer Hipstamatic kon gebruiken. Hipstamatic is een foto-app waar ik al jaren groot fan van ben en alleen maar beschikbaar voor iPhone.

Ik installeerde de Hipstamatic-app en ging voorzichtig op ontdekkingstocht. Want het voelde toch wel anders. De app is veranderd, zo hoef ik niet meer te schudden voor een willekeurige instelling. De twijfel sloeg een beetje toe, was dit nog wel die grote liefde van vroeger?

Inmiddels zijn we wat dagen verder en raken we weer wat beter gewend aan elkaar. Ik ontdekte zelfs dat ik mijn eerdere aankopen, zoals rolletjes en lenzen, weer terug kon zetten. Natuurlijk, ik ben nieuwsgierig en keek een beetje rond bij de nieuwe rolletjes en lenzen. Heel eventjes maar, want ik moet eerst dat oude gevoel weer een kans geven. Elkaar weer goed leren kennen, op elkaar ingespeeld raken, weer vertrouwd raken met elkaar. En als dat zover is, kunnen we verder naar een volgende stap.

Pin It on Pinterest