Deze week begonnen we met een feestje en zo zijn we ook weer geëindigd. Maandag werd Benthe 8 jaar. Dit vierden we in Friesland met slingers, Playmobil en een bezoekje van Bollo. Dinsdag konden we wederom genieten van een fijn dagje Friesland, maar woensdag moesten we echt weer naar huis. Nog even genieten van de weidse uitzichten, maar weer thuis komen blijft ook fijn.

cyb-04003

Weer thuis betekent niet dat we meteen weer druk in de weer gaan. De kinderen hebben nog steeds vakantie, dus daar passen we het ritme op aan. Vrijdag kwamen de mannen van de zonnepanelen. Het eerste deel ligt inmiddels, morgen het tweede en laatste deel.

cyb-04009

De laatste dag van de week sloten we dus weer af met een feestje. Want vandaag vierden we de verjaardag van Benthe met familie en vrienden. Het was erg gezellig, fijn om even bij te kletsen.

Zo’n vakantieweek vliegt toch weer snel voorbij. Het was ook een fijne week. Benthe hoopt dan op een paar saaie dagen, zodat het lekker lang duurt, maar die zaten er afgelopen week niet bij.

Pin It on Pinterest