Sterre (10 jaar) is groot fan van de boeken van Niki Smit. De 100% boeken heeft ze al bijna allemaal gelezen. Gelukkig maar dat Niki Smit gewoon door gaat met schrijven. Want in juni vorig jaar kwam Project Prep uit. Nu weet ik niet meer precies waar en wanneer Sterre deze heeft gekregen, maar hij hoort thuis in haar boekencollectie. Ze heeft het boek met veel plezier gelezen en met de bijgeleverde laptop-stickers heeft ze ijverig haar laptop vol geplakt.

Vorige week kreeg ze de opdracht van school om een recensie over iets te schrijven. Het mocht van alles zijn. Sterre koos voor het boek Project Prep. De recensie vind je hieronder. Natuurlijk met toestemming van Sterre.

Project Prep

 

De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig weet haar beste vriendin Kate wel veel van mode af. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel. Isabel leert zelf coden en maakt zo een eigen mode-app: Project Prep. Als de app in de App store wordt aangeboden, lijkt de weg naar succes geopend. maar er gebeurd nog veel meer.

 

Ik vindt Project Prep een heel leuk boek, ik zou ook wel eens een mode-app willen maken. Vooral als hij dan in de App Store komt. Ik vindt de tekeningen ook leuk en de kaft ziet er ook mooi uit. Bij mijn boek zitten ook laptop stikkers dat vindt ik ook leuk.

 

Ik vindt het een leuk boek omdat het soms heel grappig kan zijn en soms ook heel spannend. Als ik later groot ben wil ik misschien ook een mode-app maken.

 

Ik geef dit boek 4 sterren.

 
4-sterren-goed1-e1428673478781

 

 

 

[bol_product_links block_id=”bol_569f4f851293f_selected-products” products=”9200000040653422″ name=”Project Prep” sub_id=”” link_color=”75ACBD” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC89B3″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″] 

Pin It on Pinterest