Vandaag een bijzondere dag, ik word namelijk 38 jaar. Ik vind het nogal wat, steeds dichter bij de 40. Maar toch heb ik genoten van deze dag. Het begon met een fijn ontbijt op bed, mooie knutselwerken en een mooie kado. Vanmiddag kwamen mijn ouders en schoonouders op bezoek. Daarna aten we frietjes en hangen we lekker wat op de bank. Wat mij betreft een perfecte verjaardag! Wie weet vieren we een groot feest als ik 40 word, nu vind ik het zo helemaal goed!

De afgelopen week was verder een prima week met tafels die klem kwamen te zitten, fijne post en boeken die leuk worden gevonden door degene waarvan ik op dat moment een boek aan het lezen ben en door een schrijver van één van de boeken.

Het blijft fijn om terug te kijken op de week. Doe je mee?

Vanochtend verrast met ontbijt op bed, mooie knutsels en een Wake-up Light. Een mooi begin van mijn verjaardag. #jarig

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op


Post uit Amerika. Die zal ik maar bewaren voor morgen. Toch @maartjestraatje? 😊

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op


Dat je een tafel naar boven wilt sjouwen en er al doende achter komt dat het niet gaat lukken. #oeps

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op


Nieuw leesvoer 😀 #dasmag #books #boeken

Een foto die is geplaatst door Aukje Leermakers (@aukjeleermakers) op


Pin It on Pinterest