Joris is de grote K’s Choice fan in ons gezin. Ik hobbel daar een beetje in mee. Ik vind de muziek leuk, maar kan, behalve Not an Addict, niets meezingen.
Een tijdje geleden ontdekte Joris dat ze naar Nederland kwamen, daar wilde hij graag heen. Ik was wel benieuwd, dus ging graag mee. En zo kwam het dus dat we gisteren op weg gingen naar Nijmegen, naar Doornroosje.

Eén keer eerder was ik bij een live optreden van K’s Choice, dat was tijdens Lowlands. We stonden toen helemaal vooraan, maar daar kreeg ik het zo benauwd van dat ik me maar uit het publiek heb laten halen. Dus kozen we gisteren voor het balkon, wat echt een perfecte plek bleek te zijn. We keken precies op het podium, zoals je hieronder kunt zien.

En wat was het een gaaf concert, ze hebben er een fan bij. Een heerlijke energie en en de muziek raakte me ook echt. Ik heb nog nooit goed geluisterd naar ‘Believe’, maar gisteren kwam deze heel hard binnen. Het nummer geeft me energie en op de één of andere manier ook een soort zelfvertrouwen. Heel apart, maar ik denk dat het dan ook maar meteen mijn nieuwe lijflied wordt. Volgens mij heb ik het vanochtend al 3 keer geluisterd.:)

De nieuwe cd The Phantom Cowboy is trouwens wel wat harder dan bijvoorbeeld Cocoon Crash, maar toch ook erg prettig. Sowieso vind ik de stem van Sarah Bettens fijn om naar te luisteren. Eigenlijk best een zachte stem, maar dat combineert mooi bij de hardere muziek.

IMG_20151210_212721-ANIMATION


En ik kon het niet laten, deze animatie. 🙂

Pin It on Pinterest