wandelen-02742
wandelen-02733
wandelen-02732

En mooie luchten waren er genoeg. De zon stond nog niet zo hoog, dus dat gaf een mooi effect. Zonnestralen die tussen de bomen door schijnen en zo kleine stukjes bos opwarmen. Dat blijft een mooi effect, een lichteffect van de natuur zelf.

Nu bedenk ik me dat het over 2 weken al weer kerstvakantie is. Dat wordt dus met het hele gezin de bossen in. 🙂

Ons twee-wekelijkse wandeling was al een aantal keren uitgesteld, maar vandaag was het weer zover! Heerlijk met z’n tweetjes aan de wandel. Genieten van de omgeving en de rust en ruimte om even lekker bij te praten.
Het weer werkte weer erg fijn mee, het zonnetje scheen mooi.

De camera had ik dus maar mee genomen. Kon ik meteen even wat lucht-foto’s maken, het onderwerp van deze week voor de 52 weken anders kijken cursus.

wandelen-02722
wandelen-02739

Pin It on Pinterest