Een echte Sinterklaas-week de afgelopen week met Sinterklaas-vieringen op school en bij de dansles. Een drukke, maar gezellige week. De gezelligheid werd ook beïnvloed door onze houtkachel die afgelopen dinsdag werd geplaatst.

Afgelopen week had ik ook even een geluksmomentje toen ik thuis aan kwam fietsen. Ik fietste de oprit op en voelde me echt heel erg thuis. Nu voel ik me sowieso altijd wel thuis, maar na twee jaar (vandaag twee jaar geleden kregen we de sleutel) moet ik nog steeds wennen. Ik mis onze oude straat nog steeds, die was zo anders dan waar we nu wonen. Maar als ik hier rond loop, de tuin bekijk en de ruimte voel dan ben ik toch nog steeds blij dat we twee jaar geleden de stap hebben genomen.

En nu is het natuurlijk helemaal gezellig, want vanmiddag hebben we de kerstboom gezet. Ik vind dat heerlijk, die lichtjes, de muziek en de sfeer. Dat lekkere knusse gevoel. Zo’n decembermaand is gewoon één grote therapie-sessie tegen een winterdip!

moed-02666
Het heerlijk avondje is gekomen. We doen het rustig aan. Eén kadootje uitgepakt en nu nog even de opgenomen bzt-show kijken #pakjesavond #5december
Voor het eerst zelf gemaakt, een cheesecake. Een speciale pepernoten-editie. #latergram #pakjesavond #5december
Het wordt weer een kleurrijke kerst dit jaar 😊 #kerstboom #kerst

Hier vind je trouwens nog een fijne Kerst-Spotifylijst, gemaakt door Emma.

Pin It on Pinterest