Volgens mij ben ik de Spotify-grootverbruiker hier in huis. Ik luister graag naar de radio, maar ik vind het ook heerlijk om allerlei muziek te ontdekken. En met Spotify werkt dat heel goed. Zo zijn er allerlei afspeellijsten, waar bekende en, voor mij, onbekende nummers in staan. En via de Sonos kan ik kiezen voor een lijst die past bij het moment van de dag. Of je kijkt bij ‘genres en stijlen’ en kiest muziek waar je op dat moment zin in hebt.

En eigenlijk is het moeilijk kiezen wat mijn favoriete lijsten zijn. Ze veranderen regelmatig en ik ontdek steeds weer nieuwe. Ik merk wel dat ik vooral ga voor de rustige muziek, die zorgt voor een fijne ontspannen sfeer in huis. Maar mijn echte favoriet is toch wel de Discover Weekly lijst. Deze lijst wordt gebaseerd op de muziek die je luistert en die dus past in jouw muzieksmaak. Soms is dat wat lastig als Kinderen voor Kinderen een paar keer voorbij zijn gekomen in een week, maar vaak is het een prettige lijst om naar te luisteren. Iedere maandag wordt de lijst ververst en iedere maandag is het weer leuk om te zien wat er deze week instaat. Voor mij een terechte favoriet dus.

Hieronder vind je mijn Discover Weekly lijst en nog twee andere fijne afspeellijsten. Ik ben trouwens wel benieuwd of de komende weken mijn Discover Weekly lijst beïnvloedt gaat worden door kerstmuziek. 🙂

 

 

Ben jij ook een Spotify-fan en heb jij favoriete speellijsten? Laat het me weten, ik ga graag op ontdekkingstocht!

Pin It on Pinterest