Ik moet het eerlijk bekennen, zodra Sinterklaas in het land is begin ik met aftellen naar 6 december. Terwijl ik de Sinterklaas een gezellige periode vind, vind ik het ook een hele onrustige periode. Waarschijnlijk draag ik daar zelf aan bij, want ik vind het ook leuk om het Sinterklaasjournaal te kijken, ga op zoek naar hunebed-stenen en vind al die kadootjes ook best wel spannend.

Gisteren had Mees een drukke Sinterklaas-dag. ’s Ochtends kwam de Sint op de peuterspeelzaal, gingen we nog even bij Benthe kijken toen de Sint daar kwam en ’s middags stond er nog een heel Sinterklaas-gebeuren gepland bij zijn dansles. Was het iets teveel? Ik weet het niet. Hij heeft er echt van genoten, was wel moe na afloop, maar was vol verhalen en heeft vannacht goed geslapen. Dus ik denk dat het wel mee viel. Wel heb ik de extra peuterspeelzaalochtend van aanstaande vrijdag maar afgezegd. Daar vieren ze dan Sinterklaas en dat leek me dan toch echt te veel van het goede. En het weekend zal al spannend genoeg zijn.

Vanaf zondag gaan we in de zen-stand. Een lekker rustig dagje met fijne kerstmuziek en een kerstboom die vol wordt gehangen met kleurrijke kerstballen.

Hiernaast trouwens een foto van Mees, die een heel verhaal doet tegen de Sint. Geen idee wat. Hij wist het zelf ook niet meer toen ik het hem vroeg. 🙂

Vergeet ik nog bijna een kerst-tip! Vanaf zondag begint er nieuwe serie op NPO3, namelijk Kasper en de Kerstengelen. Vorig jaar waren wij helemaal fan van Vrolijke Kerst, hopelijk wordt deze net zo leuk.

 

moed-02666

Pin It on Pinterest