Zo met de donkere wintermaanden is het een mooi moment om een blog-onderwerp terug te laten keren. Anki begon ooit met Count Your Blessings. Een moment om even stil te staan bij al het moois in het leven. Dat doe ik nog steeds te weinig, terwijl er zoveel is om dankbaar voor te zijn.

 

IMG_20151124_201922
IMG_20151125_140923
IMG_20151127_123332
IMG_20151127_145837

Deze week loopt de spanning rondom Sinterklaas op, thuis proberen we de rust nog wat te bewaren. Alhoewel ik dat wel lastig vind als ik behoorlijk wat avonden van huis ben. Zoals dinsdagavond, bij het interview met Isa Hoes in De Leerfabriek, over de totstandkoming van haar boek en haar leven met Antonie Kamerling.

Ondanks de spanningen rondom Sinterklaas kunnen we wel lekker pepernoten eten, dus dat doen we dan ook regelmatig. Dat is natuurlijk niet het enige dat we eten, want vrijdag haalden we kibbelingen bij de visboer. Tot grote vreugde van Benthe. Mees danste ’s middags de kibbelingen er weer af tijdens zijn dansles.
Het was het begin van een Sinterklaasweekend met zaterdag een gezellige Sinterklaasmiddag/avond bij mijn ouders en voor Benthe, Mees en Joris de voorstelling van de Sint hier in Oisterwijk. Sterre en ik keken ondertussen een echte meidenfilm. In het engels met ondertiteling. Dat is ook wel een keer fijn!

Pin It on Pinterest