Het plan ontwikkelde zich gisteren in mijn hoofd. Want online contact is leuk, maar offline is zeker zo leuk. Dat hoeft niet met een meeting, maar dat kan ook door de post. De post, die steeds minder vaak wordt gebruikt, maar die toch zeker wordt gewaardeerd. Ik vind het namelijk altijd erg leuk om post te krijgen. En met je verjaardag een kaartje in de brievenbus, daar kan geen Facebook-felicitatie tegen op. 🙂

Volgens mij ben ik daar niet alleen in. Gelukkig maar dat ik het ook leuk vind om kaartjes te versturen. En die twee ga ik combineren. Want wil jij een kaartje in de post met je verjaardag, dan ga ik die naar je sturen! Dan moet ik natuurlijk wel weten wanneer je jarig bent. Dat kun je mij laten weten door een reactie hier achter te laten. Ik stuur je dan even een mail voor jouw gegevens, ik heb natuurlijk wel een adres nodig. Of je stuurt mij een berichtje met al jouw gegevens. En jouw naam komt op de kalender op deze speciale Hiep hiep hoera! pagina.

Mocht je ook een link naar jouw blog hierbij willen, dan ga ik proberen die ook ergens te plaatsen. Daar moet ik nog even mee puzzelen.

Doe je mee?!

Pin It on Pinterest