Naar de film gaan doen we niet zo vaak en meestal in ploegen. Joris of ik gaan met de meiden naar de film, zodat er iemand thuis kan blijven bij Mees. Inmiddels is Mees 3 jaar en wilden we het vandaag wel eens proberen om met z’n allen naar de film te gaan. Dat was de eerste keer met z’n allen, maar dus ook voor de eerste keer naar de bioscoop voor Mees.

We kozen de film Binnenstebuiten. De meiden wilden deze heel graag zien en hij is geschikt voor alle leeftijden (ook wel handig met een 3-jarige). Ik had er ook al veel positieve reacties over gelezen, de verwachtingen waren dus hoog gespannen.
En gelukkig werden deze helemaal waargemaakt. Wat een heerlijke film! Deze komt absoluut in het lijstje van favorieten, waar Up van dezelfde makers ook al in stond. We vonden het allemaal een hele leuke film, Mees heeft ook genoten en heeft de hele film ingespannen gekeken. Voor hem een geslaagd eerste bezoek en wij weten nu dat we gemakkelijk vaker met z’n allen naar de film kunnen.

Hieronder kun je de trailer bekijken. Heb je de film nog niet gezien? Hij is echt de moeite waard!
Ik lees onder de trailer, op de YouTube-site, wel wat negatieve reacties over de Nederlandse stemmen. Zelf heb ik me daar niet aan geërgerd. Ik ben wel benieuwd naar de Engelstalige versie. Mocht de film ooit op Netflix komen, dan kunnen we die alsnog een keer bekijken.

Pin It on Pinterest