We maakten kennis met de muziek van Zuco 103 tijdens Lowlands 2002. Sindsdien zijn we fan en bleven we Zuco volgen. Want ze maken heerlijke muziek en geven heerlijke optredens. Maar een aantal jaren geleden stopten ze ermee, een tijdelijke onderbreking. En nu, 4 jaar later, zijn ze weer terug!

Gisteren ging de clubtour van start, in Tilburg. Nou, dat is om de hoek. Dus de oppas werd geregeld en wij gingen met z’n tweetjes naar Paradox in Tilburg. Nooit geweest trouwens, maar een erg leuk zaaltje. Met het optreden van Zuco 103 werd het alleen maar leuker. Oude nummers kwamen voorbij, maar ook nieuwe nummers. Een goede afwisseling en heerlijk energievol. Het was een beetje terug in de tijd, ouderwets genieten dus. 🙂

Om een idee te krijgen van de muziek heb ik een aantal nummers uitgezocht. Maar wil je Zuco 103 echt ervaren, dan moet je echt naar een concert. Gelukkig is de clubtour nog maar net gestart, dus je hebt nog genoeg kansen!

Pin It on Pinterest