Gisteren was het een heerlijk zonnige dag, je zou haast vergeten dat het de laatste dag van oktober was. Vandaag is het alweer november. Is oktober nog een herfstmaand, november is voor mij al een wintermaand. Alhoewel, het zonnetje schijnt al weer lekker en de voorspellingen zijn weer erg fijn voor vandaag. Nog even genieten dus!

Met het begin van een nieuwe maand en de afsluiting van de vorige vind ik het leuk om even naar de bezoeken aan mijn blog van afgelopen maand te kijken. Misschien heb je het wel gemerkt, de laatste week ben ik weer meer gaan bloggen. Leuk (en ook logisch) om te zien dat mijn blog dan meer wordt bezocht. Dank je wel!

Misschien ben je hier nu wel via Facebook gekomen of via Twitter. Misschien wel via een andere site of heb je een bepaalde zoekopdracht uitgevoerd. Regelmatig kijk ik naar die zoekopdrachten. En al worden ze niet altijd vermeld, toch komen er een paar favoriete zoekopdrachten boven drijven. Dat geeft ook meteen een aanknopingspunt waar ik vaker over kan bloggen.

Waar werd er afgelopen maand op gezocht?

op vakantie met de vouwwagen (Dat wordt volgend jaar missschien wel op vakantie met de caravan. Onze vouwwagen hebben we een tijdje geleden verkocht.)
– raamstickers
– beeldje jozef kopen voor huis verkopen
– teunisbloemolie
– mag nivea met eczeem

Al staat het in deze top 5 pas op de 5de plek, het woord ‘eczeem’ kom ik regelmatig tegen in de zoektermen. Waarschijnlijk zijn er veel ouders, net als ik, zoekende naar de beste aanpak van eczeem. Een zoektocht waarvan ik vrees dat die nog wel even door zal gaan.

Ik vind het leuk om zo eens terug te kijken op de maand. Het is een mooie aanzet voor weer een nieuwe maand. En weet je nog leuke onderwerpen, laat het me weten! Die zijn namelijk altijd welkom!

Pin It on Pinterest