Als ik op mijn blog zoek, zie ik dat we vandaag voor de derde keer het Natuurmuseum Brabant in Tilburg hebben bezocht. Een ideaal uitstapje zo in de herfstvakantie. Met de trein vertrokken we naar Tilburg en daar hoef je alleen maar de straat over te steken, een klein stukje te lopen en je bent er al!

Sterre en Benthe gingen deze keer meteen aan de slag met de onderzoeken in OO-Zone, terwijl Mees en ik op bezoek gingen bij Kikker. Daarna hebben we met z’n allen het hele museum bekeken. En ook al zijn we al een aantal keer geweest, het blijkt leuk om rond te kijken.

natuurmuseum-02184

natuurmuseum-02106

natuurmuseum-02200

Ik vind het ook een heerlijk museum om foto’s te maken. Het licht is er erg mooi en samen met de kleuren vormt het een mooi geheel. Het is gewoon een hele fijne sfeer, een gemoedelijk museum.

Pin It on Pinterest