Op 16 augustus is Sterre 10 jaar geworden. Opeens zaten we met een tiener op de camping. Het was de eerste keer dat we haar verjaardag op de camping vierden. Voordat we onze vakantie planden, hebben we dat wel met Sterre besproken. Of ze dat zou willen. Want ze zou dan op de camping haar verjaardag vieren, maar ook de Kindervakantieweek missen. Dat laatste vond ze ook geen probleem, dus dat betekende een feestje in Frankrijk.

We wilden het niet grootst vieren, maar we hebben toch de hele camping maar uitgenodigd. Nou ja, met 8 staanplaatsen is dat wel te overzien. We kochten taart bij E.Leclerc, maakten ranja voor de kinderen en vroegen de ouders om zelf koffie of thee mee te nemen. En zo vierden we de verjaardag van Sterre met de hele camping bij het zwembad. Erg leuk dat iedereen even de tijd nam om haar verjaardag mee te vieren.

Natuurlijk moesten we het thuis ook nog vieren en dat deden we afgelopen zondag. Deze keer niet bij het zwembad, maar achter in de tuin. Nog even genietend van het laatste mooie weer. En het was erg gezellig. Dus we hadden een dubbel feest, twee geslaagde edities. 🙂

jarigthuis

Pin It on Pinterest