Met mijn nieuwe camera kan ik heel gemakkelijk foto’s op mijn telefoon zetten. Dit zorgt voor wat andere Instagram-foto’s. Ik vind ze zelf mooier, zoals deze. Die vind ik echt heel mooi geworden. Gemaakt met mijn Sony Alpha 5100 en bewerkt in Fotor. Dit is een erg fijne foto-app, met heel veel mogelijkheden.

De foto’s hieronder geven een overzicht van onze vakantie. Van de plaatselijke bakker, tot onze avondwandelingen, zwembadtaferelen en mooie uitzichten. Via de foto’s kom je terecht bij de foto op Instagram. Zo kun je nog wat meer lezen over de specifieke foto.

Ik merk trouwens dat ik nu Instagram pas echt ga ontdekken, er ook steeds meer rondkijk. Dus heb je nog tips voor Instagram-accounts die ik zeker moet volgen, laat het me weten via een reactie op dit bericht. En natuurlijk mag je ook je eigen account vermelden, ik ben erg benieuwd!

Pin It on Pinterest