We zijn weer thuis, na tweeënhalve week in Frankrijk zijn we gisteren weer veilig thuis aangekomen. Tweeënhalve fijne rustige weken in Frankrijk met wisselend weer en wisselende campings. We begonnen in de Elzas op een vrij lege camping met maar een paar Nederlandse gezinnen. Wel een mooie camping met een fijn zwembad waar de meiden zich prima hebben gemaakt. Maar het stukje Elzas waar wij zaten was niet zo toeristisch en ook niet zo mooi als andere delen (dat verklaart waarschijnlijk ook het minder toeristisch).

We vertrokken een dagje eerder naar de Bourgogne naar ons plekje op de camping met Nederlandse eigenaren. Deze camping stond helemaal vol, maar wat wil je ook met 8 staanplaatsen. Deze camping beviel ons een stuk beter met prachtig uitzicht, een gemoedelijke sfeer en een fijn zwembad. Bijzonder waren de geluiden van de uilen ’s nachts, de vallende sterren, een hert in de verte, de vele roofvogels en de koeien aan de overkant.

Deze vakantie had ik alleen wel wat moeite met rust vinden. Erg irritant, voor ons hele gezin eigenlijk. De heimwee kwam te snel en het genieten lukte niet helemaal. Toch kijk ik met een goed gevoel terug op onze vakantie en zeker naar de laatste camping. Daar willen we zeker een keer terug!

En nu aan de slag met de foto’s, de was en alle andere dingen die weer bij het normale leven horen. Nou ja, bijna dan. Nog anderhalve week schoolvakantie, nog even rustig aan.

Pin It on Pinterest