Grappig is dat. Sinds zondag zitten we op de camping,  ruim een kwartier fietsen van huis. Erg dichtbij dus. Joris moet deze week nog werken en thuis wordt druk aan de platte daken gewerkt. Dus met mooi weer in het vooruitzicht, was dit een mooie optie. Vooral omdat ik mijn fiets dus hier heb en op m’n gemakje op de fiets boodschappen kan doen. Net als thuis eigenlijk, alleen dan in ons buurdorp.

Het mooie is dat je op zo’n camping meteen in vakantiestand gaat. Lekker rustig aan. De kinderen spelen fijn en ik lees. Heerlijk om in het zonnetje de ene bladzijde na de andere te verslinden.
Het was trouwens een goede zet om de loopfiets van Mees mee te nemen. Hij racet er regelmatig op rond. Benthe rijdt regelmatig rond op de stoere skelters en Sterre heeft een nieuwe liefde gevonden. Een klein poesje,  dat ze Nala heeft genoemd. Ja, de voorstelling van de Lion King heeft indruk gemaakt.

En aan het eind van de middag komt Joris ‘thuis’ en genieten we met het hele gezin van dit campingleventje.

Pin It on Pinterest