Voor korte tijd was er in Oisterwijk een natuurvoedingswinkel. Maar helaas, deze winkel sloot haar deuren. In Oisterwijk blijkt er niet veel vraag te zijn naar verantwoorde voeding, want er kwam geen vervanging.
Dan is het toch maar weer goed dat er webwinkels bestaan. Alhoewel ik het daar ook wel een behoorlijke zoektocht vind. Maar gisteren kon ik even goed inkopen doen bij Natuurwinkel.com.

Een nieuwe webwinkel met een heleboel natuurvoedingsproducten. Maar dat niet alleen. Je kunt er ook allerlei verzorgingsartikelen en schoonmaakproducten kopen. Zelfs etherische oliën kun je er vinden. En dat vind ik erg handig, want dan hoef ik niet overal kleine bestellingen te plaatsen. Een fijne webwinkel dus om een goede voorraad in te slaan. Vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten, krijg je nu een korting van 5 euro en je hebt de bestelling de volgende dag al in huis. Handig toch?

Pin It on Pinterest