Vandaag wordt Mees 3 jaar en dit vierden we gisteren al. Met Vaderdag erbij hadden we dus een dubbelfeest. Maar Joris had pech, want Mees stond toch wel in het middelpunt van de belangstelling. Volgens mij genoot Mees wel van het feest en de kadootjes die hij kreeg. En natuurlijk kreeg Joris ook kadootjes voor Vaderdag. Dat waren we echt niet vergeten!

mees3jaar-8689

We hebben het verjaardagsfeest wel wat aangepast. Mees lust namelijk geen taart. Wie weet ooit in de toekomst wel, maar nu eet hij dat echt niet. We bedachten dat het dan wel raar zou zijn om hem dan een stuk taart te geven, wat hij dan vervolgens laat staan. Nee, geef Mees maar een koek, dat vindt hij veel lekkerder. Dus werd het een koekfeest. Niet alleen voor Mees, maar voor iedereen. Mees koos natuurlijk een roze koek, want die vindt hij het allerlekkerst. Dat kleurde ook wel mooi bij het groene kaarsje. 🙂

Pin It on Pinterest