In deze tweede week van de vakantie wilde ik graag nog een keer op pad met Sterre, Benthe en Mees. Joris lukte het ook om tijd vrij te plannen, dus met z’n vijven gingen we op pad. We kwamen uit bij Dierenpark Zie-Zoo in Volkel. Een klein dierenpark, dat tegen de vliegbasis aan ligt. Er komen dus soms wat straaljagers overvliegen. Maar afgezien daarvan, is het een leuk dierenpark. Er zitten veel verschillenden dieren, voornamelijk kleinere dieren. Het zou ook niet goed zijn als je in een kleiner park een giraffe tegen zou komen, die zou daar nooit voldoende ruimte hebben.

dierenpark-8239

Verder zit er bij het park nog een speeltuintje en op de zolder van het hoofdgebouw kun je ook nog reptielen bekijken. En hoewel ik die toch altijd een beetje eng vind, kijk ik altijd graag naar reptielen. Vooral door al die mooie kleuren.

vlek-8294

Volgens mij is het dierenpark volop aan het vernieuwen en uitbouwen. Tijdens de korte wandeling naar de parkeerplaats zagen we een bord hangen met daarop het huidige park en het uitgebreide park. Aan het bord te zien komt er nog een behoorlijk stuk bij. Dus over een aantal jaren moeten we nog eens een kijkje gaan nemen.

Maar zoals het nu is, is het ook een leuk park om te bezoeken. Je hoeft er niet een hele dag voor uit te trekken, omdat het nu eenmaal niet zo groot is. Toch is het wel een bezoekje waard, want door de kleinschaligheid is het lekker overzichtelijk.

Pin It on Pinterest