Op de blog van Sarina (ZoSaar.nl) kwam ik het idee van een Memory Jar tegen. Een potje, blikje of wat dan ook, waar je allerlei leuke herinneringen in kunt bewaren. Die stop je er iedere dag in, een mooi moment dus om stil te staan bij de leuke dingen. Na een jaar maak je dat potje open om alles terug te lezen. Een erg leuk idee, dus ging ik aan de slag.

En zie hier, een Memory Jar. Gewoon een leeg potje met wat masking tape, maar het gaat natuurlijk om de betekenis erachter. Hij staat al klaar, maar ik er eigenlijk pas zaterdag mee beginnen. Dan ben ik jarig en dat voelt toch ook weer als een nieuw jaar (ik vier dat gewoon 2 keer in januari). Ik vraag me alleen wel af of er zoveel briefjes in passen. Maar ach, we zullen het ook vast wel een keer vergeten, dus dat zal waarschijnlijk wel meevallen. 🙂

Memory Jar

Pin It on Pinterest