Zaterdag is het zover, dan word ik 37 jaar. Die 36 van vorig jaar kon ik prima aan, maar die 37 voelt toch ineens wel heel dicht tegen de 40. En dan ontdek je ook nog eens dat die kraaienpootjes uitgegroeid zijn tot poten. Ik moet er aan toegeven, ik word echt ouder. Gelukkig maar, toch?

Alleen hebben die kraaienpoten wel wat effect op mij. Al jaren gebruik ik gewoon een basic dagcrème. Dan weer van BodyShop, dan switch ik weer naar Etos of ik kom thuis met een potje van Hema. Verder gebruik ik ook niet veel make-up. Meestal geen eigenlijk. Mijn gezicht is dus ook behoorlijk basic.
Toch heb ik het gevoel dat ik nu wat meer een crème moet gaan smeren, die meer bij mijn leeftijd past. Crèmes waarvan iedereen stiekem weet dat deze toch niet werken, maar die een heleboel vrouwen gewoon blijven smeren (Het ene potje crème wel iets duurder dan het andere, doe mij de goedkope versie maar). En ik heb besloten dat ik me ga aansluiten bij deze groep. Want ik heb nu een potje gekocht, waarvan de inhoud bestemd is voor de 30+ huid. Dat ben ik, 30+, al weer een hele tijd.
Ik kocht er zelfs nog een tubetje bij (ja, dat kan ik toch echt niet laten, die 2+1 gratis hielp wel), speciaal voor de ogen. Zeg maar dag tegen die kraaienpoten!

Nou ja, geen idee of dat zal gebeuren. Het gaat om het gevoel, zullen we het daar op houden?

Wat denk jij eigenlijk van al die crèmes? Onzin of echt een must voor de gezichtsverzorging?

Pin It on Pinterest