Gisteren kwam er een leuke tip van Patricia voorbij. Natuurlijk heb ik de ‘spam je blog’ berichten al vaker voorbij zien komen. Waarschijnlijk heb ik er wel eens eentje geplaatst. Maar het is natuurlijk leuker als je er een bepaald onderwerp bij bedenkt. Dan kun je zo’n ‘spam je blog’ vaker terug laten komen, je hangt er iedere keer een ander onderwerp aan.

Omdat ik zelf graag fotografeer lijkt het me wel leuk als je jouw favoriete foto laat zien. Eentje die je zelf hebt gemaakt of die je bij iemand anders hebt gezien. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s. Laat daarom de link achter in de reacties. Helemaal leuk als je aangeeft waarom die foto favoriet is. En is de link van de foto niet dezelfde als jouw blog, dan plaats je die natuurlijk ook nog even.

Eén van mijn favorieten is deze foto van Sterre, gemaakt op 7 december 2012. Wat lag er toen een berg sneeuw. En de takken van de struiken in de tuin hingen vol. Dus een mooi moment om een eigen sneeuwbui te veroorzaken. De bewegende sneeuw en het plezier van Sterre maakt het voor mij een erg mooie en leuke foto. Een heerlijk wintersplaatje.

Sterre in de sneeuw

En wat is jouw favoriete foto?

Pin It on Pinterest